Obavijest o audiciji i upisu u prvi razred osnovne škole – odjel za klasični balet i odjel za suvremeni ples – šk. god. 2021./2022. -ljetni rok

Draga djeco, dragi roditelji,

Obavještavamo vas kako će se audicija za upis u PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE-ODJEL ZA KLASIČNI BALET I ODJEL ZA SUVREMENI PLES, za školsku godinu 2021./2022., održati u petak, 18. lipnja 2021. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 68, 10000 Zagreb.

Točno vrijeme audicije svaki kandidat dobit će prilikom prijave na audiciju.

Prijave na audiciju vrše se putem upisne aplikacije na linku. Obvezni ste ispuniti sve tražene podatke kako biste se mogli prijaviti. Potvrdu o prijavi, kao i točan termin zaprimit ćete na e-mail adresu koju ste unijeli prilikom prijave. Na istu e-mail adresu zaprimit ćete i informaciju o tome je li kandidat/kinja zadovoljio/ila audiciju te ostvaruje li pravo upisa u prvi razred.

Upisi za kandidate koji su zadovoljili audiciju održat će se preko upisne aplikacije na linku od 23. lipnja 2021. do 30. lipnja 2021. godine, o čemu ćete također dobiti potvrdu na e-mail adresu unesenu u aplikaciji.

VAŽNO!!!
Audiciji za  prvi razred pristupaju djeca koja su završila 3. razred osnovne općeobrazovne škole. (ne mlađi!)

Djeca mogu pristupiti na obje audicije. U tom slučaju, potrebno je izvršiti dvije prijave, jednu za Odjel na klasični balet i Odjel na suvremeni ples. U slučaju prolaska na obje audicije, dijete mora odlučiti koji odjel želi upisati.

AUDICIJA – INFO:

  1. Audicija se sastoji od malog plesnog sata na kojem se gledaju fizičke predispozicije za ples, izražajnost i plesnost te provjere sluha i ritma. 
  2. Kandidati na sebi trebaju  imati sportsku, rastezljivu i usku odjeću (plesna obuća nije potrebna).
  3. Na audiciju trebaju doći 15 minuta prije početka.
  4. Roditelji ostavljaju djecu dežurnom učitelju na ulazu u Školu i ne ulaze u prostor Škole! Nakon završetka audicije, djecu ćemo dovesti pred ulaz.
  5. Audicija traje sat vremena za djecu koja idu na audiciju za 1 odjel, a 2 sata za djecu koja pristupaju audiciji na oba odjela.

NAPOMENA: U skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, molimo da djeca u prostor škole uđu sa zaštitnim maskama. Prilikom ulaska u dvorane potrebno je oprati/dezinficirati ruke.

Molimo roditelje da ne šalju na audiciju djecu koja imaju simptome karakteristične za bolest COVID-19.